Zo houdt Akteos de kwaliteit van zijn trainingen hoog

Ieder jaar organiseert Akteos een dag voor al zijn trainers. Vrijdag 2 juni stond de consultantsdag 2017 op het programma.

Akteos werkt met een groot portfolio aan freelance consultants, zodat wij voor elke cultuur en voor elk specifiek land een deskundige trainer kunnen bieden met kennis van en werkervaring in het desbetreffende land. Middels de trainersdag zorgen wij voor uniformiteit in onze trainingen en waarborgen wij de kwaliteit. Ook gebruiken wij deze dag om ideeën uit te wisselen om te blijven ontwikkelen en te verbeteren. Onze consultants zijn de ambassadeurs en het gezicht van Akteos, maar ook onze raadgevers en de stem van de branche. Daarom vinden wij onze consultantsdag zo belangrijk. Ondertussen is deze dag geweest en kijken wij terug op een zeer geslaagde en inspirerende dag. Benieuwd naar de foto’s?

Vacature trainer

Wilt u ook aan de slag als consultant voor Akteos? Heeft u alle competenties die zo belangrijk zijn om een steengoede training neer te zetten op het gebied van internationaal zakendoen en interculturele communicatie? Dan maken wij graag kennis met u.

Laat wat van je horen

*