Workshop voor HR-managers

HR-managers in internationale organisaties hebben te maken met verschillende culturen op de werkvloer. Bij een wereldwijd personeelsbestand zijn uw interculturele vaardigheden van noodzakelijk belang wat betreft werving, beoordeling, talent management en andere HR-processen.

Daarnaast hebben multiculturele teams de potentie beter te functioneren dan teams zonder diversiteit. Hierin speelt u als HR-manager een sleutelrol. Inzicht krijgen in de diverse culturen in het team en het vormen van interculturele competenties is daarom van groot belang voor iedere internationaal opererende HR-manager.

De workshop Intercultural Skills voor HR-managers geeft u interculturele vaardigheden om internationaal succesvol en effectief te zijn in uw rol.

Duur: 4 uur
Kosten: Wij vragen enkel om uw review
Datum: In overleg
Meer informatie: schrijf u in of neem contact met ons op!

Inschrijven

    *** In ruil voor uw gratis deelname vragen wij u (na de workshop) een review achter te laten op Springest. Indien de workshop binnen een termijn van 3 werkdagen voor aanvang van de afgesproken datum van de training wordt geannuleerd, berekenen wij € 50,- administratiekosten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.