Volg uw training online in onze virtual classroom

Inmiddels hebben wij allemaal te maken met het coronavirus en de maatregelen die daaruit voortkomen. De adviezen van de Rijksoverheid hebben ook gevolgen voor onze trainingen. Helaas kunnen wij op dit moment niet langer face-to-face sessies met trainers organiseren.  

Gelukkig kunnen wij een mooi alternatief bieden in de vorm van  BigBlueButton. Met deze virtual classroom krijgt u training zoals u gewend bent, maar dan online en opgeknipt in verschillende sessies. Zo houden we rekening met de maximale aandachtspanne van de cursist. Ook zijn er zo vaker contactmomenten met de trainer, waardoor er meer ruimte is om vragen te stellen en kunnen cursisten op verschillende momenten met de inhoud van de training bezig zijn. Dit alles zorgt ervoor dat de informatie uit de training beter beklijft.  

akteos online training

Hoe werkt de virtual classroom? 

BigBlueButton is een online tool waarbij de trainer ‘live’ online kan lesgeven, zowel aan groepen als aan individuen. We bieden deze tool momenteel kosteloos aan al onze klanten aan om face-to-face sessies te vervangen. Zo hoeven cursisten geen vertraging op te lopen in hun leertraject en hoeven nieuwe trainingen niet uitgesteld te worden. 

Cursisten loggen in via een online omgeving en kunnen vervolgens via hun webcam de training volgen. BigBlueButton heeft veel mogelijkheden om de training zo efficiënt mogelijk te maken. Zo kunnen wij ook op afstand de kwaliteit bieden die onze klanten van ons gewend zijn. 

Via de tool het mogelijk om bestanden of een scherm te delen en live aantekeningen te maken op een whiteboard. Bovendien kunnen cursisten tijdens de sessie met elkaar en de trainer chatten om vragen en onduidelijkheden direct te behandelen en is het zelfs mogelijk om in kleinere groepjes samen te werken in aparte ‘kamers’. Ook kan de training opgenomen worden, zodat cursisten alles nog eens rustig kunnen terugkijken. 

Meer weten over de mogelijkheden van deze virtual classroom? Bekijk dan  deze tutorial

Heeft u hier vragen over? 

Neem voor vragen of het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op. We staan u graag te woord! Stuur ons een bericht via  de contactpagina  of bel ons op 088 – 0288 090. 

Laat wat van je horen

*