Workshop voor HR-managers

HR-professionals in internationale of multiculturele organisaties hebben dagelijks te maken met verschillende culturen. Een wereldwijd personeelsbestand vergt een andere benadering wat betreft werving, beoordeling, talent management en andere HR-processen. Daarom is het voor u van noodzakelijk belang om interculturele vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast hebben multiculturele teams zelfs de potentie beter te functioneren dan teams zonder diversiteit. Ook daarin speelt u als HR-manager een sleutelrol.

De workshop Intercultural Skills voor HR-managers geeft u inzicht in diverse culturen, helpt u bij het ontwikkelen van de juiste competenties om een internationaal team te begeleiden en geeft u de vaardigheden om succesvol en effectief te zijn in uw rol als internationaal opererende HR-manager.

We bieden deze training op verschillende manieren aan:

  • Incompany en op maat gemaakt naar uw situatie
  • Open training, waarbij ook HR-Managers van andere organisaties aanwezig zijn. Bekijk hieronder (tabje opkomende open trainingen) de data van de eerstvolgende gratis introductiesessie.
  • Gratis introductietraining, verkorte versie. Bekijk hieronder (tabje opkomende open trainingen) de data van de eerstvolgende open trainingen.

De gratis introductietraining en open trainingen worden gegeven door trainer Marjoleine Havik (voormalig HR-manager bij KLM en intercultureel trainer). Bekijk hieronder de data van de opkomende open HR-trainingen of houd onze kalender in de gaten voor alle opkomende open trainingen.

Naast de introductieworkshop geven we uiteraard ook uitgebreide trainingen aan HR-vakmensen om interculturele vaardigheden te ontwikkelen. Voor uw interculturele training op maat neemt u contact met ons op.

Open training & Introductietraining

  • 8 februari 2018 – Intercultural skills voor HR-Managers – 9:00-17:00 uur te Amsterdam – €750,-
  • 17 april 2018 – Introductieworkshop voor HR-managers – 13:00-17:00 uur te Amsterdam – Gratis
  • 6 september 2018 – Intercultural skills voor HR-Managers – 9:00-17:00 uur te Amsterdam – €750,-

Schrijf u in voor deze open training

Maatwerk training

Deze training kunt u individueel volgen en in groepsverband. In overleg met u stemmen we de inhoud van de training, de locatie en de datum af op uw persoonlijke wensen. Neem contact met ons op of bel +31 (0)88 02 88 090.