Cultuurtrainingen

Zakendoen of werken in het buitenland vergt niet alleen vakkennis, maar bovenal kennis en aanpassingsvermogen aan de andere cultuur. Leer effectief communiceren, succesvol vergaderen en onderhandelen met uw nieuwe internationale zakenpartners. Ontdek daarnaast hoe u uw werkmethoden kunt aanpassen. Maak kennis met de zakencultuur, kleed u volgens de dresscode en weet welke gevoelige gespreksonderwerpen u beter kunt vermijden. En ten slotte: leer wat grappig is en vooral ook wat niet…

Om cultuurverschillen te overbruggen, moet u eerst begrijpen wat uw eigen culturele bagage is. Onze cultuurtrainingen beginnen dan ook altijd met het onderdeel “Cultural Awareness” van de eigen cultuur. Vanuit hier wordt er gekeken naar de cultuur van het specifieke land waar u zaken gaat doen of mee gaat samenwerken.

De cultuurtrainingen van Akteos helpen u succesvol te zijn in zakendoen en samenwerken in een internationale omgeving. We hebben een professionele kundige trainer voor ieder land in ons portfolio.

Voor informatie en vragen over een specifiek land, neemt u gerust contact met ons op.

country courses

Contact