Cross-cultural management

Cross-cultural managementHet managen van een team is een uitdaging. Laat staan het managen van een internationaal team of virtueel team. U heeft te maken met cultuurverschillen, fysieke afstand en verschillende tijdszones. Hoe kunt u als leidinggevende omgaan met deze obstakels? Als manager is cross-cultural management dan een noodzakelijke vaardigheid.

Multiculturele teams hebben de potentie om beter te presteren dan ‘normale’ teams! Dat vergt sterke interculturele vaardigheden van het management. Om dit te ontwikkelen heeft Akteos o.a. onderstaande managementtrainingen in cross-cultural management ontwikkeld.

  1. Leadership in International Teams
  2. Leadership in Virtual Teams

Tijdens de trainingen krijgt u inzicht in uw eigen culturele achtergrond, die van uw teamleden, ontwikkelt u interculturele vaardigheden en krijgt u online tools aangereikt om de betrokkenheid van uw team te waarborgen.

Wij leveren altijd maatwerk. Afhankelijk van de nationaliteiten van de teamleden en uw wensen wat betreft duur, locatie, budget en het aantal deelnemers, stellen wij de perfecte training samen.

Contact