Taal- en Cultuurtrainingen

De optimale voorbereiding op uw internationale avontuur

Gaat u samenwerken of zakendoen in het buitenland of wordt u uitgezonden als expat? Dan is kennis van de taal én cultuur van belang. Daarom biedt Akteos Taal- en Cultuurtrainingen. Omdat taal alleen niet voldoende is.

Doel
Na het volgen van deze training kunt u beter communiceren in de doeltaal, signaleert u de cultuurverschillen en raakt u bekend met de omgangsvormen en etiquette. Zo doet u op een professionele, effectieve én succesvolle manier zaken in/met het buitenland.

Unieke aanpak
Tijdens een taal- en cultuurcursus krijgt u taaltraining van een trainer van taalinstituut Language Partners en cultuurtraining van een trainer van Akteos. De taaltrainers van Language Partners zijn allen native speakers en gespecialiseerd in het verzorgen van b-to-b maatwerktrainingen. Alle Akteos trainers bezitten specifieke landexpertise, werkervaring in het desbetreffende land en kennis op het gebied van interculturele communicatie. Dat maakt deze cursus zo uniek.

De training
Een taal- en cultuurtraining volgt u op uw eigen niveau, aan de hand van uw persoonlijke leerdoelen en werksituatie. Maatwerk dus.

De Taal- en Cultuurtrainingen zijn te volgen als intensieve of als flexibele training. Tijdens een intensieve training krijgt u 4 dagen taaltraining en 1 dag cultuurtraining. Bij een flexibele training zijn de lessen verdeeld over 30 uur training, waarvan 22 uur taal en 8 uur cultuur.

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie of trainingsadvies? Neem dan contact met ons op.

Trainingsadvies

Contact