Partners - Akteos
MyNomad

Onze Partners

Om nog beter van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met verschillende partners:

Language Partners

Om succesvol internationaal zaken te doen, is het niet alleen belangrijk om de cultuur te begrijpen, maar ook de taal. Taal en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Language Partners verzorgt al meer dan 50 jaar zakelijke taalcursussen op maat in 52 talen: online, incompany of op een van de locaties door heel Nederland en in Europa.

Alle trainers worden getraind aan de eigen Language Partners Academy. Daar volgen zij workshops op het gebied van didactiek, methodiek en branchekennis. Zo werkt Language Partners structureel aan deskundigheidsbevordering, is de kennis van de trainers altijd up-to-date en houden de afdelingen Learning & Development van Language Partners en Akteos elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van taal en cultuur.

Refugee Talent Hub

Akteos gelooft in de kracht van diversiteit en inclusie in het bedrijfsleven. In 2017 gingen wij daarom een samenwerking aan met Refugee Talent Hub. Zij brengen werkgevers en vluchtelingtalenten dichter bij elkaar met betaalde banen als doel.

Wij steunen onze partner door de inzet van onze expertise op het gebied van interculturele training. Zo verzorgt Akteos trainingen aan hoogopgeleide Syrische vluchtelingen en hun begeleiders binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken.

IN Amsterdam

Akteos is partner van IN Amsterdam (voorheen Expatcenter Amsterdam). IN Amsterdam biedt een one-stop-shop service voor internationale nieuwkomers in de regio Amsterdam. Zij bedienen bedrijven en hun kennismigrantenwerknemers, wetenschappelijk onderzoekers, internationale ondernemers en internationale afgestudeerden.

Interesse in een samenwerking?

Wij staan altijd open voor kennismakingen met organisaties die onze visie op leren delen. Op zoek naar een samenwerking voor het verzorgen van trainingen? Of op het gebied van innovatie en productontwikkeling? Wij gaan graag in gesprek. Neem contact met ons op via info@akteos.nl

Wil je meer informatie, een persoonlijk adviesgesprek of eens sparren over een gesprek of situatie met buitenlandse werknemers of collega's? Wij denken graag met je mee.

088 - 02 88 090

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Akteos