Onze partners

Akteos kiest partners die dezelfde waarden en kwaliteitsstandaard delen.


Lid van SIETASietarR

SIETAR (Society for Intercultural Education, Training and Research) is ‘s werelds grootste vakvereniging van professionals op het gebied van interculturele communicatie en diversiteit.


Language Partners – onze partner in zakelijke taaltrainingen

Om succesvol internationaal zaken te doen, is het niet alleen belangrijk om de cultuur te begrijpen, maar ook de taal. Taal en cultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Language Partners biedt zakelijke taaltrainingen voor het bedrijfsleven en de overheid in 52 talen. Samen met Language Partners biedt Akteos ook een pakket met een zakelijke taal- en cultuurtraining.


Lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer

De DNHK ondersteunt bedrijven uit Nederland en Duitsland bij hun zakelijke activiteiten in het buurland. De DNHK helpt bedrijven bij het opzetten of uitbreiden van hun activiteiten over de grens door middel van advies en begeleiding. De DNHK vormt het grootste Duits-Nederlandse zakennetwerk.


Interlingua

Interlingua verzorgt zakelijke taaltrainingen in de talen Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands (NT1 en NT2), Italiaans, (Braziliaans) Portugees, Chinees en Russisch. Samen met Interlingua biedt Akteos een combinatietraining taal en cultuur.


InAmsterdam – partner 

Akteos is partner van IN Amsterdam (formerly Expatcenter Amsterdam).  IN Amsterdam provides a one-stop-shop service for international newcomers in the Amsterdam Area. They serve companies and their highly skilled migrant employees, scientific researchers, international entrepreneurs and international graduates.


Refugee Talent Hub

Akteos gelooft in de kracht van diversiteit in het bedrijfsleven. In 2017 gingen wij daarom een samenwerking aan met Refugee Talent Hub. Zij brengen werkgevers en vluchtelingtalenten dichter bij elkaar met betaalde banen als doel.

Wij steunen onze partner door de inzet van onze expertise op het gebied van interculturele training. Zo verzorgt Akteos trainingen aan hoogopgeleide Syrische vluchtelingen en hun begeleiders binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Meer weten over onze partner? www.refugeetalenthub.com