MyNomad

Ons team

Akteos bestaat uit internationale ondernemers, gedreven door ambitie, geïnspireerd door mensen en gebaseerd op wetenschap. We verenigen culturen over de hele wereld, dichtbij en overzees.

Beleid en strategie

Cintha Roersma (Managing Partner)

Meer info

Harald Kruithof (Managing Partner)

Meer info

Talina Trum (Marketing)

Meer info

Op de voorgrond & Voortdurend in ontwikkeling

Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur. Die korte lijnen zorgen ervoor dat we snel en flexibel kunnen helpen. Wij beseffen dat de uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen, gevoelig kunnen zijn van aard. Daarom presenteren wij een vast contactpersoon. Met kennis van jouw organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanvoelen van cultuurverschillen trainbaar én meetbaar is. Daad bij woord houden onze mensen van Learning & Development zich hiermee bezig. Er wordt continue gewerkt aan de (door)ontwikkeling van innovatieve leermiddelen die ertoe bijdragen dat niet alleen de cursist, maar de gehele organisatie profiteert van de voordelen van meer diversiteit en inclusie.

Lars Dobber (Accountmanager)

Meer info

Feykje Mosch (Learning & Development)

Meer info

Maike Coenen (Learning & Development)

Meer info

Trainers

Onze trainingen en coachingsprogramma's zijn wereldwijd te volgen dankzij het uitgebreide netwerk van de Akteos group. Al onze trainers / consultants hebben landspecifieke kennis en jarenlange praktijkervaring op het hoogste niveau. Een aantal van onze consultants:

Marjoleine

Meer info

Lisa

Meer info

Hugo

Meer info

Fanny

Meer info

Azumi

Meer info

Wil je meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek?
Wij helpen je graag! Maak vrijblijvend eens een afspraak met onze accountmanager
Lars Dobber. lars.dobber@akteos.nl of 06-417 66 444

088 - 02 88 090

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Akteos