Nomad’ Network

Wat is Nomad’ Network©?

Nomad’ Network© is ons online trainingsplatform en uitgangspunt voor al onze trainingen. Het biedt informatie over alle culturen en u krijgt er inzicht in uw eigen culturele profiel. En u kunt culturen vergelijken. Op het Nomad’ Network© delen we ook logistieke informatie over de training, vragenlijsten en educatieve documenten. Deze online leercommunity is echt een gebruikerstool bij uw dagelijkse interculturele projecten en kan voor, tijdens en na de training gebruikt worden. Het is uw culturele atlas, kompas en ontcijfertool.

nomad

  1. Middels het culturele profiel wordt u zich bewust van uw eigen culturele voorkeuren in een professionele context.
  2. Met de culturele vergelijkingstool kunt u uw positie bekijken vanuit een andere cultuur en anticiperen op toekomstige begripskwesties.
  3. De landenpakketten bieden betrouwbare informatie over de etiquette, de culturele regels en het zakenleven in specifieke landen.
  4. Op het forum kunnen gebruikers met elkaar communiceren en direct vragen stellen aan onze trainers.
  5. Het ledenregister geeft u de mogelijkheid om een internationaal netwerk op te bouwen.
  6. De mediabibliotheek bevat iedere dag nieuwe interculturele informatie.

Zelf het Nomad’ Network© uitproberen?

Dat kan! Vul onderstaand formulier in zodat u het Nomad’ Network© zelf kunt uitproberen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Tijdens mijn trainingssessies gebruik ik het Nomad’ Profile, dat zeer gewaardeerd wordt door de deelnemers. Ze herkennen zichzelf volledig in hun culturele profiel! Ze vinden het leuk om zichzelf te vergelijken met de landen waarin ze werken. Hierdoor kunnen zij de grote culturele verschillen overbruggen waarop zij in de samenwerking alert dienen te zijn.”- Laurence Petit, Intercultural Consultant

Heeft u reeds een Nomad’ Network© account?

Bent u al in het bezit van een account op het Nomad’ Network©? Dan logt u hier in.