Historie

Akteos: 10 jaar geschiedenis

In 2013 is Akteos Netherlands in Amsterdam gelanceerd om in heel Nederland interculturele trainingsdiensten aan te bieden. Vanaf nu heeft Akteos kantoren in Amsterdam, Den Haag, Brussel, Parijs en Signapore.

2003: oprichting van Akteos France

De naam ‘Akteos’ is een combinatie van enkele Griekse woorden. Het betekent “de plaats waar het land en de zee samenkomen”: het land tovert herinneringen, ervaringen en wortels tevoorschijn en de zee symboliseert beweging, reizen en diversiteit.

‘Akteos’ betekent andere mensen ontdekken, het onbekende omarmen en leren om buitenlanders te begrijpen en met hen te communiceren.

In 2008 is het Nomad’ Network gelanceerd. Het Nomad’ Network is een sociaal netwerk waarop deelnemers en trainers contact kunnen hebben.

2013: Akteos 10 jaar later

De eerste jaren van Akteos waren erop gericht om de zakelijke waarde van interculturele training aan te tonen. Vandaag de dag is intercultureel management algemeen erkend. Akteos is het meest vooraanstaande bedrijf in Frankrijk en is in de hele wereld vertegenwoordigd om uw teams te versterken.

Het bedrijf voorziet in de behoeften van altijd veranderende internationale bedrijven door zijn internationale vertegenwoordiging te consolideren, het team te versterken, onderzoek en innovatie te vergroten, en nieuwe programma’s en diensten te ontwikkelen.

Contact