Over Akteos | Interculturele communicatie en management
MyNomad

Over Akteos

Interculturele communicatie: de basis voor succesvolle relaties, groei en rendement

Akteos onderkent de meerwaarde van interculturele communicatie en intercultureel management. Van bewustwording van interculturele verschillen tot en met de implementatie van beleid waarin cultuur intern als verbindende factor wordt beschouwd en extern als unique selling point. 

Een beleid waarin interculturele aspecten goed gemanaged worden kan ervoor zorgen dat je medewerkers en klanten meer tevreden zijn, de kosten van uitval verlaagd worden en de succesratio verhoogd wordt. Aandacht voor interculturele communicatie en intercultureel management verhogen het rendement van een organisatie.

Door middel van trainingencoaching en consultancy gericht op interculturele communicatie en intercultureel management, ook specifiek per land, voorzien wij individuen, teams en organisaties van gerichte vaardigheden, inzichten en tools om sociale en culturele vaardigheden te vergroten en cultuurverschillen te overbruggen.

Al vele gerenommeerde klanten kozen vanwege onze kwaliteiten voor Akteos. Daarop zijn we trots!
De dienstverlening van Akteos onderscheidt zich door: 

Rendement & Groei  
Trainingen met aantoonbaar resultaat: persoonlijke groei door interculturele vaardigheden en meer rendement voor teams en organisaties. Dit leidt tot hogere satisfactie bij klanten en medewerkers, hogere succesratio en lagere cost of failure.

Persoonlijk & Maatwerk  
Jouw ontwikkeling staat centraal. Je ontwikkelt een eigen unieke leerpad gebaseerd op jouw leerdoelen, leerstijl en praktijk binnen het Intercultural Competence Framework. Met begeleiding naar eigen behoefte.

Sociaal leren & Praktijkgericht  
Je leert on the job én van en met medecursisten en experts: een innovatief, interactief en effectief online leerconcept (SLX). Je ontwikkelt praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen in jouw werk.

Persoonlijk Cultuurprofiel  
Ontdek en vergelijk jouw culturele voorkeur- en werkstijl met onze gratis cultuurtest: NOMAD Cultural Profiler! Cultuur is niet langer abstract, en wordt inzichtelijk en meetbaar. Unieke tool: van vaardigheden naar effectieve (team)communicatie.

Innovatief en wetenschappelijk  
Je leert volgens innovatieve en wetenschappelijke onderbouwde methodieken. Unieke tools en leerconcepten (SLX) die bijdragen aan jouw groei en rendement op gebied van  interculturele communicatie- en managementvaardigheden.

Experts wereldwijd  
Je wordt getraind door ervaren consultants met jarenlange en specifieke kennis van een bepaald land of cultuur. Daardoor ontwikkel jij doeltreffende interculturele vaardigheden die het verschil maken.

Akteos onderscheidende werkwijze

 

Wil je meer informatie, een persoonlijk adviesgesprek of eens sparren over een gesprek of situatie met buitenlandse werknemers of collega's? Wij denken graag met je mee.

088 - 02 88 090

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Trainingen

Cultuurtrainingen Landspecifieke expertise

Voor het bouwen en onderhouden van succesvolle relaties in een bepaald land. Ontdek hoe je andere communicatiestijlen kunt herkennen en je eigen kunt maken en toepassen.

Download brochure

Trainingen Interculturele communicatie

Ben je werkzaam binnen een internationale setting? Verbeter je interculturele competenties en functioneer effectiever in een multiculturele omgeving.

Download brochure

Trainingen Intercultureel management

Haal meer resultaat uit jouw organisatie. Zet het talent van je medewerkers optimaal in door strategieën en leiderschapstools voor internationaal en virtual management.

Download brochure

Volg Akteos