Open training Samenwerken en Zakendoen met Nederlanders

Het kan een uitdaging zijn; samenwerken en zakendoen met Nederlanders. Nederlanders hebben namelijk zo hun eigen manieren en een expat heeft zijn eigen cultureel bepaalde waarden en normen. Interculturele bewustwording is de sleutel tot succes voor internationaal zakendoen en een training kan daarbij helpen.

Akteos Nederland organiseert een tweedaagse open training met als onderwerp: Samenwerken en Zakendoen met Nederlanders. Deze training is ontwikkeld voor expat-managers en expat-medewerkers die (gaan) werken met Nederlanders. Het doel is om de professionele relaties met Nederlanders effectiever te maken.
Dit houdt in dat de culturele bagage van de cursist wordt geïnventariseerd en er begrip wordt ontwikkeld voor de Nederlandse context en cultuur. Men krijgt praktische handvatten tot succesvol samenwerken met Nederlanders en helder inzicht in effectieve communicatiestijlen, intercultureel management en sociale normen. Verder worden er misverstanden weggenomen en de Nederlandse besluitvormings- en onderhandelingsprocessen ontrafeld.

De tweedaagse training is op 31 oktober en 2 november 2016 in Amsterdam. Meer informatie.

Training: Samenwerken en Zakendoen met Nederlanders, door Akteos Nederland
Datum: 31 oktober en 2 november 2016
Locatie: Sarphati Plaza, Rhijnspoorplein 32 (7e etage), Amsterdam

Laat wat van je horen

*