Nomad’ Network – Cultural Profiler

 

Inzicht in uw culturele profiel

• Wat is uw werk- en communicatiestijl?
• Met welke culturen werkt u goed samen en bij welke landen zullen verschillen overbrugd moeten worden?

Unieke leertool
Deze online leertool is ontwikkeld door de experts van Akteos op basis van 10 culturele dimensies. Nomad’ Network© is het startpunt van uw training. Het kost slechts 15 minuten om 30 vragen te beantwoorden. Daarna krijgt u direct inzicht in het volgende:

  1. Uw culturele profiel: ontdek uw communicatie- en werkstijl en (cultureel bepaalde) voorkeuren.
  2. Vergelijken met andere culturen: door uw profiel te vergelijken, wordt u bewust van de gemene delers en de knelpunten (cultural gaps).
  3. Informatie per land: zogenaamde country packs bieden overzichten van meer dan 75 landen met betrouwbare informatie over de etiquette, de culturele regels en het zakenleven. Alle do’s and don’ts en tips op een rij om effectief samen te werken met andere culturen.
  4. Toegang tot een internationaal forum waar u ervaringen met andere deelnemers en specialisten kunt uitwisselen en contact kunt (onder)houden met onze consultants voor hulp en advies.
Doe de test! Zelf de Nomad’ Profiler uitproberen?

Binnen 30 vragen inzicht in uw culturele profiel! Vul onderstaand formulier in en u ontvangt de demo. Doe de cultuurscan en vergelijk met andere landen. Kies enkel één antwoord. Bij twijfel, volg gewoon uw instinct. Wij wensen u veel plezier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog geen inloggegevens ontvangen? Stuur dan een whatsapp of sms bericht naar Lars Dobber 00316-41 76 64 44 en hij stuurt u zo snel mogelijk een toegangscode toe (24/7 bereikbaar). U kunt ook een mail sturen lars.dobber@akteos.nl of contacten op Linkedin https://www.linkedin.com/in/larsdobber/. 

Direct inloggen

Bent u al in het bezit van een account op het Nomad’ Network©? Dan logt u hier in.