Jouw culturele profiel - Akteos
MyNomad

Persoonlijke Cultuurtest

Ontdek jouw culturele profiel! Wat is jouw werk- en communicatiestijl en met welke culturen werk je goed samen? Op welke punten ben je verschillend van welke cultuur? Doe direct de cultuurtest.

Je cultuurprofiel geeft waardevolle informatie over je werk- en voorkeursstijl en welke uitdagingen er liggen om effectief te communiceren en samen te weken met mensen uit een andere cultuur. Als je de interculturele verschillen in beeld hebt, kun je ze makkelijker overbruggen. Deze persoonlijke groei verhoogt je toegevoegde waarde in teams en organisaties.  

Ontdek je cultuurprofiel, en vraag de Cultuur Profiler aan.

Unieke online leertool

Deze online leertool is ontwikkeld door de experts van Akteos op basis van 10 culturele dimensies. Het Cultuurprofiel is het startpunt van elke training. Het kost slechts 15 minuten om 30 vragen te beantwoorden. Daarna krijg je direct inzicht in het volgende:

  1. Jouw culturele profiel: ontdek jouw communicatie- en werkstijl en (cultureel bepaalde) voorkeuren.
  2. Vergelijking met andere culturen: door jouw profiel te vergelijken met het ´gemiddelde profiel´ van medewerkers uit drie andere culturen, word je bewust van de gemene delers en de verschillen (cultural gaps).
  3. Vergelijking met je bedrijf: je kunt je scores ook vergelijken met die van je collega’s
  4. Vergelijking met je trainingsgroep: je kunt je scores ook vergelijken met die van je medecursisten
  5. Informatie per land: zogenaamde country packs bieden overzichten van meer dan 75 landen met betrouwbare informatie over de etiquette, de culturele regels en het zakenleven. Je ontvangt van alle landen informatie over alle tien cultuurdimensies. Alle do’s and don’ts en tips op een rij om effectief samen te werken met andere culturen.
  6. Toegang tot een internationaal forum waar u ervaringen met andere deelnemers en specialisten kunt uitwisselen en contact kunt (onder)houden met onze consultants voor hulp en advies.

Meer informatie over het Cultuurprofiel vind je in deze video’s:
-> Dé Cultural Profiler
-> The Nomad’ Profiler on Nomad’ Network

Nieuwsgierig naar jouw culturele profiel?

Vraag direct een Cultuurprofiel Plus aan via onze accountmanager: lars.dobber@akteos.nl. De prijs van een Cultuurprofiel Plus is slechts € 149.-. Krijg inzicht in jouw persoonlijke culturele profiel! Vergelijk je profiel met je collega´s, medecursisten of met het ´gemiddelde´ van medewerkers uit andere landen, zoals je (potentiële) klanten.

 

Wil je meer informatie, een persoonlijk adviesgesprek of eens sparren over een gesprek of situatie met buitenlandse werknemers of collega's? Wij denken graag met je mee.

088 - 02 88 090

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Akteos