Gratis consultancy over werken met Japanners

Gaat u binnenkort op zakenreis of werkt u met Japanners? Dan wilt u zich voorbereiden op deze andere cultuur. Akteos biedt u daarom de gelegenheid om gratis en vrijblijvend advies in te winnen bij onze senior trainer Japan en TEDx-spreker, Azumi Uchitani.

Op deze manier kunnen wij antwoord geven op vragen als:
– Waarom duurt het zo lang voordat ik antwoord krijg?
– Wat wordt er nou eigenlijk écht bedoeld?
– Wanneer kunnen we nu eens knopen gaan doorhakken?
– Welke Japanse omgangsvormen moet ik kennen?

No business without tea! Azumi ontvangt u graag in haar Japanse salon te Bussum voor een traditionele theeceremonie tijdens het business consult. Prefereert u een telefonisch advies, via Skype of het gesprek op uw eigen locatie? Dat kan natuurlijk ook!

Waarom nu?
Ons aanbod is geldig tijdens de maand april. In april wordt natuurlijk Sakura gevierd (de bloeiperiode van de kersenbloesem), maar het is ook het begin van het fiscale jaar en het nieuwe schooljaar in Japan. Tijd dus voor een nieuwe frisse start!

Wilt u een verpletterende indruk maken?
Dan horen wij graag van u >>

Dit aanbod is geldig gedurende de hele maand april 2017. Zowel datum, tijdstip, als locatie dient overeen te komen met de consultant Azumi Uchitani. De afspraak duurt een uur en dient in april plaats te vinden. De afspraak kan per telefoon, Skype of face-to-face op locatie geschieden. Locaties zijn: de Japanse salon in Bussum of een nader overeen te komen locatie. Eventuele reiskosten bij een alternatieve locatie zijn daarbij voor uw rekening. Akteos biedt 1 consult per bedrijf, bijgewoond door maximaal 4 personen per bedrijf.

Laat wat van je horen

*