Cultuurtraining per land

Deals die maar niet gesloten worden. Situaties die anders verlopen dan u had ingeschat. Reacties die u niet begrijpt. Zakendoen of werken met buitenlanders kan soms lastig zijn. Het vergt begrip van andere culturen en aanpassingsvermogen om succesvol samen te werken. Ontdek hoe u uw werkmethoden kunt aanpassen en maak kennis met de zakencultuur van een land. Leer effectief communiceren, succesvol vergaderen en onderhandelen met uw internationale zakenpartners.

Doelgroep

Managers en medewerkers die samenwerken met een andere cultuur of zakendoen in een ander land.

Startpunt: uw eigen cultuur

Om cultuurverschillen te overbruggen, moet u eerst begrijpen wat uw eigen culturele bagage is. Onze cultuurtrainingen beginnen daarom altijd met het onderdeel Cultural Awareness.

Doelstellingen

Het doel van deze cursus is om de zakelijke relaties met professionals uit de andere cultuur effectiever te maken. Na afloop van deze training heeft u inzicht verkregen en de volgende vaardigheden ontwikkeld:

  • U bent zich bewust van uw eigen cultuur.
  • U heeft begrip verkregen van de andere cultuur.
  • U kunt situaties analyseren en communicatiestijlen herkennen.
  • Stress en misverstanden zijn weggenomen.
  • U begrijpt en u kunt zich aanpassen aan de besluitvormings- en onderhandelingsprocessen.
  • U bent in staat succesvol te communiceren, samen te werken en te vergaderen.
  • U kunt nu effectief managen, motiveren, delegeren, feedback geven en conflicten oplossen.

Online leertool Nomad’ Network

Wij hebben een unieke online leertool, genaamd Nomad’ Network. Deelnemers verkrijgen inzicht in hun eigen culturele profiel. Dit kan vergeleken worden met andere culturen. Hierdoor wordt direct duidelijk waar de knelpunten liggen.

Nu al benieuwd naar uw eigen culturele profiel?
Doe direct de test in de Nomad’ Network demo! 

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Van training naar gedragsverandering! Wij streven naar een blijvend resultaat van onze trainingen. Daarom wordt er aan het einde van de training een persoonlijk actieplan opgesteld.

Meer weten?

Al onze trainingen worden op maat gemaakt. In overleg met u stemmen we inhoud, locatie en de datum af. Trainingen kunnen individueel of in groepsverband worden gevolgd. Voor trainingsadvies, prijzen en informatie over onze cultuurtrainingen per land, neemt u contact met ons op.

Contact