Meerwaarde van interculturele communicatie - Akteos
MyNomad

Meerwaarde van interculturele communicatie

Onze Managing Partner Harald Kruithof licht de meerwaarde van interculturele communicatie en management toe in het programma ‘Doe maar Duurzaam’ van RTL7/RTLZ.

“De wereld telt honderden unieke culturen, waar we steeds vaker en nauwer mee samen werken. Kennis en skills op het gebied van interculturele communicatie is dan een must.”

Akteos is gespecialiseerd in interculturele communicatie. Met als doel het leggen van een basis voor succesvolle relaties, groei en rendement. Akteos helpt en traint organisaties van bewustwording van interculturele verschillen tot en met de implementatie van beleid waarin cultuur intern als verbindende factor wordt beschouwd en extern als unique selling point. Een beleid waarin interculturele aspecten goed gemanaged worden kan ervoor zorgen dat je medewerkers en klanten meer tevreden zijn, de kosten van uitval verlaagd worden en de succesratio verhoogd wordt. Op deze wijze ben jij je als team en bedrijf duurzaam aan het ontwikkelen, en wordt de meerwaarde van interculturele communicatie zichtbaar en vertaald in kpi’s.

Bekijk ons trainingsaanbod en de mogelijkheden van consultancy en coaching.

 

akteos_admin
Akteos onderkent de meerwaarde van interculturele communicatie en intercultureel management. Van bewustwording van interculturele verschillen tot en met de implementatie van beleid waarin cultuur intern als verbindende factor wordt beschouwd en extern als unique selling point. Door middel van trainingen, coaching en consultancy gericht op interculturele communicatie en intercultureel management, ook specifiek per land, voorzien wij individuen, teams en organisaties van gerichte vaardigheden, inzichten en tools om sociale en culturele vaardigheden te vergroten.

MyNomad