Akteos biedt nu ook Open Trainingen - Akteos
MyNomad

Akteos biedt nu ook Open Trainingen

Akteos biedt  nu ook Open Trainingen! Vanaf september worden de landenspecifieke trainingen waarin je alles leert over de omgang en samenwerking met werknemers uit een bepaald land, ook als open training aangeboden. De trainingen Samenwerken met Belgen, Brazilianen, Britten, Chinezen, Duitsers, Indiërs en Japanners zijn nu ook individueel te volgen in een klas, waarbij je ook leert van medestudenten en andere organisaties. De trainingen hebben veel ruimte voor eigen inbreng en voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk.
De trainingen vinden plaats in Amsterdam en worden verzorgd door een trainer met jarenlange ervaring in het specifieke land.

Akteos biedt  nu ook Open Trainingen! Bekijk de agenda en meld je aan

Maatwerktraining

Daarnaast blijft het ook mogelijk deze trainingen met je team te volgen als maatwerktraining. Dat kan als incompany bij jouw op kantoor of op onze trainingslocatie in Amsterdam.

Trainingsadvies

Wil je een trainingsadvies of meer informatie welke training het best past bij jouw opleidingsvraag? Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanager Lars Dobber: lars.dobber@akteos.nl

Voor vraagstukken op het gebied van cultuur en taal ben je bij Akteos ook aan het goede adres door onze unieke samenwerking met onze zusterorganisatie Language Partners. Akteos helpt jou en je team en organisatie graag vooruit!

akteos_admin
Akteos onderkent de meerwaarde van interculturele communicatie en intercultureel management. Van bewustwording van interculturele verschillen tot en met de implementatie van beleid waarin cultuur intern als verbindende factor wordt beschouwd en extern als unique selling point. Door middel van trainingen, coaching en consultancy gericht op interculturele communicatie en intercultureel management, ook specifiek per land, voorzien wij individuen, teams en organisaties van gerichte vaardigheden, inzichten en tools om sociale en culturele vaardigheden te vergroten.

MyNomad